Prinşi la patru luni după ce au prădat o mamă cu doi copii, din Căuşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva

Incidentul a avut loc în ianuarie, într-o gospodărie din satul Sălcuţa, raionul Căuşeni. Răufăcătorii au furat peste 11.000 de euro, sub ochii îngroziţi ai copiilor.

Trei tâlhari au fost luaţi pe sus ieri de către poliţişti, după ce la finele lunii ianuarie au prădat o casă din satul Sălcuţa, raionul Căuşeni, în care se aflau doi copii de 11 şi 14 ani, împreună cu mama lor. Indivizii au pătruns în casa celor trei în noapte de 27 spre 28 ianuarie. După ce-au ameninţat-o pe femeie cu un cuţit, au furat 11.000 de euro, 300 de dolari şi 300 de lei.

Hoţii au vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani şi locuiesc în Chişinău şi-n Ialoveni. Doi dintre ei sunt recidivişti, figurând în evidenţele poliţiei pentru fapte similare. 

În urma percheziţiilor desfăşurate, oamenii legii au găsit în locuinţele acestora opt casetofoane auto, două oglinzi retrovizoare, o bâtă de baseball, marijuana, un cartuş de pistol, trei telefoane mobile şi mai multe cartele SIM. Acum ei sunt cercetaţi penal. Pentru faptele comise, cei trei riscă până la 12 ani de puşcărie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite