PCRM nu va participa la prima şedinţă a Parlamentului: PDM a demonstrat că nu ţine cont de statul de drept şi de drepturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fracţiunea Partidului Comuniştilor nu va participa mâine, 21 septembrie, la prima şedinţă plenară a Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat de presă, transmite IPN.

În comunicat se spune că şedinţa Parlamentului, care va avea o tematică „specială”, este o nouă dovadă a uzurpării puterii în stat. 

„Urmărind propriile interese, democraţii din nou au demonstrat că nu ţin cont de proceduri, de statul de drept şi de drepturi. Toate acestea, din perspectiva noastră, constituie o bătaie de joc faţă de parlamentarism, faţă de instituţiile de drept şi rămăşiţele democraţiei în Republica Moldova”, se menţionează în comunicat.

Comuniştii mai spun că statul moldovenesc este confiscat şi împărţit între două formaţiuni, PSRM şi PDM, şi numai înlăturarea lor de la putere va însemna reîntoarcerea suveranităţii poporului va aduce Republica Moldova pe calea legală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite