Parlamentul de la Chişinău va examina luni ridicarea imunităţii a doi deputaţi de la Partidul Şor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Ridicarea imunităţii celor doi deputaţi de la Partidul Politic Şor: Denis Ulanov şi Petru Jardan va fi examinată luni, 22 martie, de către deputaţi. Şedinţa plenară a Parlamentului este programată pentru ora 15.00. Despre aceasta a anunţat deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, pe o reţea de socializare, transmite IPN.

Serviciul de presă al Parlamentului nu a anunţat, deocamdată, desfăşurarea şedinţei plenare şi nici ordinea de zi.

Procurorul general a solicitat ridicarea imunităţii deputaţilor Petru Jardan şi Denis Ulanov pe 19 martie, Anunţul a fost făcut de către preşedinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în plen, care a precizat că a avut o întrevedere cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

A doua zi, Comisia parlamentară juridică, numiri şi imunităţi a decis, prin vot secret, de a propune Parlamentului ridicarea imunităţii deputatului Denis Ulanov şi Petru Jardan. Primul este bănuit de implicare în frauda bancară, iar celălalt în concesionarea problematică a aeroportului internaţional. Ambii deputaţi spun că acuzaţiile ar de fapt parte a unui un atac politic la adresa lor şi a partidului din care fac parte.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite