"Pace" cu tineretul din Belarusi. Selecționata olimpică a Moldovei a remizat în primul meci din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, sâmbătă, naționala fotbalistică de seniori a pierdut (0-1) în primul meci din anul curent într-un amical cu Polonia, în această seară și "tricolorii mici" au jucat un amical.

Belarus (Under-21) - Moldova (Under-21)

Marcatori: Hlebosolov (82) / Starciuc (35)

Belarus: Șcerbakov - Kondratiev (Skșinețki, 46), Gavrilovici, Zaleski, Levițki, Ivanov, Patoțki (Petrov, 59), Iasnițki, Kuzmenok, Hlebosolov, Makasii.

Antrenor: Iuri Sukanov

Moldova: Rusu, Leu, Ojog, Scripcenco, Ioniță, Mandricenco, Vornișel (Maxim Boghiu, 54), Starciuc (Haceaturov, 74), Gânsari (Paseciniuc, 62), Diulgher, Jardan.

Antrenor: Sergiu Chirilov

Avertismente: Gavrilovici, Levițki, Lebedev / Leu, Jardan (2), Boghiu (2)

Eliminări: Jardan, Boghiu (ambii Moldova)

Arbitru: Mihail Vilkov (Rusia)

Stadion: Sueno Hotel Football Center, Belek (Turcia).

Echipa națională olimpică este un adversar tradițional al echipei similare din Belarus, jucându-se până în present mai multe meciuri amicale și oficiale.

Antrenorul principal al moldovenilor Sergiu Chirilov a verificat mai mulți debutanți în lotul de tineret care în preliminariile Euro-2013 ar putea să îmbrace tricoul selecționatei. Și ei s-au descurcat foarte bine în prima parte a meciului. Totuși, deși au fost activi în jumătatea adversă a terenului, moldovenii nu și-au creat prea multe ocazii de a marca. Cu zece minute până la pauză, unul din cei mai prolific tineri atacanți din Divizia Națională, "rapidistul" Tudor Starciuc a înscris pentru 1-0.

După pauză, faulturile nepermise ale moldovenilor s-au soldat cu două eliminări, Ion Jardan și Maxim Boghiu, lăsându-și echipa în nouă oameni. Între aceste două eliminări, Starciuc a mai marcat un gol, însă centralul rus l-a anulat, dictând correct poziție de offside.

Superioritatea numerică din teren i-a "împins" pe adversari spre poarta lui Rusu, și, pe final de meci, Hlebosolov a reușit egalarea. Astfel, primul meci al anului pentru tineretul lui Sergiu Chirilov s-a încheiat cu remiză 1-1.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite