Orăşelul European din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Europei, Delegaţia Comisiei Europene la Chişinău organizează o nouă ediţie a ”Orăşelului European în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Duminică 10 mai, începând de la orele 14:00 cetăţenii Chişinăului vor avea ocazia să participe la dezbateri publice, unde se vor discuta subiecte din diverse domenii: sănătate, agricultură, energie, transport şi dezvoltare rurală.

În Orăşelul European din Chişinău vor fi instalate corturi unde vor fi prezentate cele 30 de proiecte implementate cu fonduri europene în Republica Moldova. Un astfel de proiect este cel intitulat “Un mediu salubru pentru viitorul nostru”, implementat de către SC “Amen-Ver” SA din Hîncesti, în parteneriat cu Serviciul Public “Ecosal” din România, Întreprinderea Municipală „Gospodăria comunală şi construcţii” a Radei oraşului Kotovsk din Ukraina şi Municipalitatea Uzunkopru din Turcia. Obiectivul general al proiectului este elaborarea şi implementarea politicilor commune în vederea îmbunătăţirii şi protecţiei situaţiei ecologice în regiunile partenere din Bazinul Mării Negre ca o condiţie a dezvoltării economice durabile.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite