Oferta Termoelectrica pentru cei mai responsabili consumatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Blocurile locative din capitală fără datorii pentru consumul de energie termică vor beneficia gratuit de spălarea hidropneumatică şi testarea la presiune a sistemelor interne de încălzire. Oferta vine din partea Termoelectrica, în cadrul campaniei anuale „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara”, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al furnizorului de agent termic, pentru a benefica de ofertă este necesar ca gestionarii blocurilor locative să vină o solicitare în acest sens până la 31 august.

Directorul general Veaceslav Eni a precizat că prin această campanie producătorul şi furnizorul de energie termică vine să aprecieze efortul depus de către cei mai responsabili consumatori, care îşi achită la timp facturile pentru consumul de energie termică. Totodată, campania are drept scop stimularea şi celorlalţi locatari să-şi onoreze plăţile.

Lista blocurilor care se vor bucura de această ofertă va fi făcută publică la 1 septembrie pe site-ul www.termoelectrica.md, după actualizarea informaţiei privind achitările pentru energia termică consumată.

Serviciile de spălare hidropneumatică şi testare la presiune a sistemelor interne de încălzire sunt obligatorii şi costă câteva mii de lei. De regulă, acestea sunt efectuate de către agenţi economici licenţiaţi în acest domeniu. Banii economisiţi pot fi redirecţionaţi de către gestionari pentru executarea altor lucrări investiţionale sau de modernizare a blocurilor locative.

În cadrul ediţiei de anul trecut a campaniei „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara” au fost premiate 14 blocuri locative.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite