Oaspeţii s-au întrecut în daruri la „nunta anului“ din Republica Moldova

0
0

Ceremonie luxoasă, cadouri pe măsură. De la flori și tablouri rare până la obiecte din aur și iahturi, toate au fost închinate mirilor la cea mai mediatizată căsătorie din Moldova. Tinerii însurăţei şi-au prevenit invitaţii că nu acceptă bani, după cum e datina la noi. Astfel, nuntaşii au fost nevoiţi să-şi pună imaginaţia la muncă.

Serafim Urechean, la braţ cu fiica sa, au fost printre primii oaspeţi care au păşit pe covorul roşu. Îmbrăcat la patru ace, şeful Curţii de Conturi nu a ţinut în secret surpriza pe care a pregătit-o pentru interpreta Jasmin şi milionarul Ilan Shor. „Pe mire îl ţin minte de când avea vreo trei anişori şi venea cu tatăl său la mine la birou. Nu puteam veni cu mâna goală, i-am adus o floare rară din China", a mărturisit Urechean.

Dintre musafirii din Rusia, senatorul şi omul de afaceri Leonid Teagaciov a fost cel mai vorbăreţ. „Le-am luat daruri scumpe, dar deja sunt acasă la miri. Aur, argint, tot de ce ai nevoie pentru a începe o viaţă frumoasă", s-a lăudat fostul preşedinte al Comitetului Olimpic al Rusiei. Tinerii însurăţei au primit şi câteva tablouri semnate de renumitul pictor rus Nikas Safronov, dar şi unul inscripţionat cu diamante, din partea martorului de cununie Gabriel Stati.

Se zvoneşte că Jasmin şi Ilan Shor s-au ales chiar cu un iaht. „Flota" familiei Shor s-a îmbogăţit şi cu mai multe vapoare în miniatură, cumpărate de la un centru comercial din Chişinău. Vineri după-amiază, reporterii „Adevărul" au surprins într-un butic de ambalat cadouri un bărbat care se lăuda că a cumpărat suvenirul în formă de barcă pentru „nunta anului". Ulterior, vânzătoarea de decoraţiuni ne-a povestit râzând că mai împachetase o astfel de machetă din lemn şi pânză, cu puţin timp înainte.

La astfel de daruri, şi surprizele pentru nuntaşi au fost pe măsură. În prima seară, de pe masă n-au lipsit caviarul şi icrele roşii, somonul şi băuturile fine, iar a doua zi ceremonia a purtat o etichetă naţională. Musafirii s-au delectat cu zeamă de casă, sărmăluţe şi vin moldovenesc. „Zeama a fost foarte gustoasă. Am avut parte de o atmosferă lejeră, ca în sânul familiei", a povestit Constantin Moscovici, care a uimit oaspeţii din Rusia cu doinele sale interpretate la nai. Cireaşa de pe tort au fost focurile de artificii şi lămpile chinezeşti lansate pe cer, pentru care Ilan a scos din buzunar peste 250.000 de euro.

MAMA LUI ILAN, NEMULŢUMITĂ DE NORĂ
Chiar şi după ceremonie, presa rusă continuă să vină cu noi detalii din viaţa proaspeţilor căsătoriţi. În timp ce bunica interpretei, de 81 de ani, care a crescut-o pe Jasmin de când aceasta şi-a pierdut mama, s-a arătat încântată de alesul nepoatei sale, gurile rele spun că mama lui Ilan Shor nu este mulţumită de proaspăta sa noră. Portalul rusesc lifenews.ru. scrie că mama businessmanului este îngrijorată de diferenţa de vârstă de nouă ani dintre cei doi, dar şi de faptul că familia miresei s-ar putea implica în afacerile moldoveanului de 24 de ani.

Nu puteam veni cu mâna goală, i-am adus o floare rară din China.
Serafim Urechean, Șeful Curţii de Conturi

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite