Ministerul Finanţelor: Rolls-Royce, Porsche, Bentley, Lamborgini, Maserati nu sunt maşini de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar maşinile din Formula 1 sau cele cu valoarea mai mare de un milion de dolari pot fi considerate automobile de lux, susţine Victor Barbăneagră, viceministrul Finannţelor, citat de Pro TV.

Oficialii de la Ministerul Finanţelor au sărit şi ei în apărarea deciziei Parlamentului de a reduce de la 1 ianuarie 2014 cu circa 43%, a cotei taxelor la importul autoturismelor cu motoare puternice, în care au ajuns şi maşinile de lux, de tipul Rolls-Royce, Bentley, Porsche, Range Rover, Ferari, Maserati etc.

"Ele nu sunt maşini de lux. Maşini de lux sunt cele din Formulă 1, care au motoare cu o capacitate de 2.000 cm şi care costă mai mult de un milion de dolari", a declarat oficialul citat de Pro TV.

Victor Barbăneagră susţine că reducerea taxelor la maşinile de lux nu va reduce, ci din contra va aduce venituri suplimentare la bugetul Republicii Moldova.

O nouă ţeapă trasă contribuabililor! Deputaţii moldoveni au redus cu 43% taxele de import la automobilele de lux, dar le-au majorat cu 10% la cele ieftine

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite