Joi ar putea avea loc prima şedinţă a Parlamentului. Până atunci Comisia de anchetă în cazul Paciu va trebui să finalizeze raportul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Parlamentului, Marian Lupu. FOTO Arhivă
Preşedintele Parlamentului, Marian Lupu. FOTO Arhivă

Anunţul a fost făcut de preşedintele Parlamentului, Marian Lupu. Tot atunci ar urma să fie audiat raportul comisiei de anchetă privind elucidarea evenimentelor de pe 23 decembrie din Rezervaţia Pădurea Domnească.

„Intenţia mea este să propun marţi sau miercuri convocarea Biroului Permanent. Voi înainta propunerea privind convocarea primei şedinţe a Parlamentului în ziua de joi, 14 februarie. Atunci Comisia de anchetă în cazu Paciu are termenul limită de a finaliza raportul şi de a veni să-l prezinte în Parlament“, a declarat Lupu.

Declaraţia a fost făcută după audierile în Comisia parlamentară de anchetă pentru elucidarea administrării de către organele abilitate a incidentului din Pădurea Domnească, soldat cu moartea unui om. 

Comisia îl va mai audia astăzi pe primarul Dorin Chirtoacă, procurorul Andrei Pântea, directorul „Registru“, Sergiu Răilean, şi preşedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Iurie Garaba.

Preşedintele ţării Nicolae Timofti şi liderul PCRM Vladimir Voronin vor fi audiaţi mâine de comisia de anchetă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite