Ion Ceban le cere comercianţilor de flori din preajma Parcului Catedralei să elibereze trotuarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Primarul Ion Ceban a anunţat luni, 14 septembrie, că trotuarul de pe strada Bănulescu-Bodoni, în perimetrul Bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt şi Columna, urmează să intre în curând în reparaţie. În acest context, edilul le-a cerut comercianţilor de flori să elibereze trotuarul şi să nu-l mai ocupe abuziv.

„Am solicitat agenţilor economici care comercializează acolo flori şi ocupă trotuarul abuziv, să elibereze zona dedicată pietonilor. Astfel, florile trebuie să fie comercializate nu pe trotuar, dar în gherete”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul a solicitat ca pentru gheretele de flori de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni să fie elaborat un proiect de modernizare, deoarece sunt amplasate în centrul istoric al capitalei şi nu corespund estetic zonei date.

„Ne propunem ca în anul viitor să reabilităm şi Parcul Catedralei, de aceea, este foarte important ca aspectul gheretelor de flori să corespundă noului concept de modernizare a zonei verzi”, a mai spus Ceban.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite