Dodon: Maia Sandu vrea să participe la ceremonia de donare a vaccinului Sputnik V. Cinism fără margini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Maia Sandu

Liderul Socialiştilor, Igor Dodon, a anunţat că preşedintele Maia Sandu intenţionează să participe la ceremonia de donare a vaccinului Sputnik V, care va fi oferit de Federaţia Rusă în timpul apropiat.

Potrivit lui Igor Dodon, Maia Sandu vrea să vină la Aeroport, acolo unde va fi adus vaccinul şi unde va fi prezentat iniţial.

„Cinism fără margini. Nu-i nimic, ne vom întâlni pe Aeroport şi vom mai vorbi, dacă ea deocamdată fuge de întrevederi”, a declarat igor Dodon într-o emisiune la postul de televiziune Primul în Moldova.

Amintim că Federaţia Rusă va dona Republicii Moldova 180.000 de doze de vaccin Sputnik V, dintre care 60.000 de doze sunt destinate regiunii transnistrene. 

Igor Dodon a anunţat că lotul de vaccinuri ar urma să ajungă la Chişinău în zilele următoare.

Dodon a precizat că donaţia din partea Rusiei vine ca urmare a solicitărilor făcute de el personal, pe când era şef de stat, dar şi ca urmare a solicitării din partea preşedintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Mai mult, Igor Dodon a comunicat că i-a informat pe partenerii ruşi despre disponibilitatea autorităţilor de la Chişinău de a achiziţiona urgent alte 500.000 de doze de vaccin Sputnik V, în cadrul achiziţiilor de stat iniţiate de Guvern.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite