Din 24 august, călătoria cu trenul Chişinău – Iaşi se ieftineşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 24 august, cei care vor opta pentru o călătorie cu trenul la Iaşi vor achita mai puţin pentru un bilet. Pentru clasa a treia de confort, biletul va costa 90 de lei, cu 42 de lei mai puţin decât până acum. Pasagerii care vor alege clasa a doua, vor plăti 100 de lei, în loc de 148. Cei care-şi vor alege să călătorească în clasa de confort sporit vor achita 130 de lei, în loc de 173, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Căii Ferate din Moldova, pe cursa Chişinău – Socola (Iaşi) circulă o garnitură modernizată, dotată cu aer condiţionat şi wi-fi gratuit. 

Totodată, Calea Ferată din Moldova informează că trenul de pe această cursă va circula de trei ori pe săptămână, în loc de două cum a fost până acum. Pasagerii vor putea ajunge la Iaşi şi retur, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Garnitura va porni din Gara Chişinău la ora 06.16 şi va ajunge în staţia Socola la ora 10.15. Returul se va face la ora 17.42, cu sosire la 21.36. Timpul de călătorie a fost redus cu 20 minute. De asemenea, trenul de pe această cursă va circula, suplimentar, pe data de 27 august, de Ziua Independenţei Republicii Moldova.

Biletele de călătorie port fi cumpărate online, accesând site-ul cfm.md, la rubrica „Bilet online”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite