Ana Munteanu: Fraţilor, nu am mers în partidul lui Dodon şi nu am făcut declaraţii antiromâneşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Câştigătoarea celui de-al şaptelea concurs „Vocea României”, Ana Munteanu, le-a transmis un nou mesaj internauţilor care nu contenesc să o critice pe tânăra interpretă, pentru că a acceptat premiul de la Igor Dodon. Ea se arată nedumerită de valul de critici, atâta timp cât nu a lansat mesaje antiromâneşti şi nu este nici membru al partidului condus de către Igor Dodon.

Dăpă postarea de pe Facebook de vineri, 29 decembrie, care a fost o primă reacţie la criticile care i-au fost aduse de către internauţi, la scurt timp Ana Munteanu a venit cu un nou comentariu.

„Fraţilor, am 16 ani, încă sunt elevă la liceu, am câştigat în concurs şi am primit o diplomă de la preşedintele ţării! De ce mă băgaţi în politică? Nu am mers în partidul lui Dodon, nu am făcut declaraţii antiromâneşti! Ce aveţi! Am luat o biată diplomă! M-a apreciat pentru ce am făcut la Vocea României şi gata! Ruşine sa vă fie vouă care faceţi astfel de comentarii si nu analizaţi puţin lucrurile! Îmi pare rău că v-aţi făcut astfel de impresii”, a declarat tânăra interpretă într-un comentariu pe Facebook.

Amintim că în mesajul precedent, moldoveanca a spus că: „Domnul Preşedinte, Igor Dodon, este prima şi unica persoană de stat, din Republica Moldova, care m-a apreciat pentru succesul obţinut la Vocea Romaniei!”.

Ea i-a asigurat pe criticii săi că unica sa „politică” este dragostea pentru muzică. 
 

„Nu transformaţi orice eveniment în politică!”, a adăugat câştigătoarea concursului „Vocea României”.

Cu toate acestea, o mulţime de internauţi au criticat-o pentru faptul că a acceptat premiul şefului statului, iar alţii au încurajat-o, subliniind că gestul tinerei a fost unul corect.

   

Igor Dodon i-a oferit vineri, 29 decembrie, Anei Munteanu Diploma de onoare a preşedintelui Republicii Moldova, pentru promovarea ţării în lume.

„Pentru succesul remarcabil obţinut în cadrul acestei competiţii a celor mai originale voci şi stiluri interpretative, pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, în semn de apreciere a talentului şi a efortului depus în perfecţionarea acestuia, i-am oferit Anei Munteanu Diploma de Onoare a Preşedintelui Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa şi:

Ana Munteanu: Igor Dodon este unica persoană de stat care m-a apreciat pentru succesul obţinut la Vocea Romaniei 

Ruşine, Ana Munteanu: cu Dodon, la masă cu separatiştii transnistreni

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite