Alegeri locale Republica Moldova. Igor Dodon o vede pe Zinaida Greceanâi drept viitorul Karl Schmidt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegeri locale Republica Moldova. Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova. FOTO: Arhiva Adevărul
Alegeri locale Republica Moldova. Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova. FOTO: Arhiva Adevărul

Alegeri locale Republica Moldova. Liderul Partidului Socialiştii din Republica Moldova, Igor Dodon, crede că, în cazul în care va fi aleasă în funcţia de primar al municipiului Chişinău Zinaida Greceanîi, va fi asemenea lui Karl Schmidt, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala.

„Dacă ieşim la vot de mâine va începe o filă nouă în istoria Chişinăului. O filă care ar putea să repete una din cele mai bune file din istoria Chişinăului. Sunt ferm convins că viitorul primar, în cazul în care va fi altul decât cel din ultimii ani, va fi la fel de bun pentru chişinăueni ca şi renumitul, şi cel mai bun primar de Chişinău, Karl Schmidt”, a declarat Dodon, după e a votat împreună cu soţia sa.

Alegeri locale Republica Moldova. Dodon a votat pentru copiii săi

„Vin cu un mesaj pentru toţi chişinăuienii - să ieşim cu toţii la vot şi să votăm pentru un viitor mai bun pentru Chişinău. Să lăsăm emoţiile. Să cântărim foarte bine ce s-a făcut în ultimii ani şi cu toţii vom conştietiza că avem nevoie de o schimbare. Astăzi avem posibilitatea să facem această schimbare (…) Am votat pentru Chişinău, pentru copiii mei. Pentru un Chişinău cu drumuri mai bune şi trotuare unde mamele se pot plimba cu cărucioarele”, a mai menţionat liderul partidului care a înaintat-o pe Zinaida Greceanîi în calitate de candidat în funcţia de primar al Chişinăului.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite