Zeci de persoane au murit în Peru după ce un camion a căzut într-o prăpastie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regiunea Cuzco are numeroase rute periculoase. FOTO: CNN
Regiunea Cuzco are numeroase rute periculoase. FOTO: CNN

Cel puţin 52 de persoane au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident în Peru în care un camion a căzut într-o prăpastie în regiunea Cuzco, în sud-estul statului sud-american, potrivit AP.

„Suntem în doliu. Până în acest moment avem 52 de morţi”, a declarat guvernatorul provinciei, Fedia Castra, pentru canalul de televiziune Canal N din Lima.

Reprezentantul statal a subliniat că regiunea suferă de o lipsă a autobuzelor, acesta fiind motivul pentru care camioanele sunt folosite pe drumurile extrem de periculoase.

De la începutul lunii octombrie trei accidente s-au produs în regiunea andină, numărul persoanelor decedate fiind de 78, fără a pune la socoteală victimele de sâmbătă.

Camionul a căzut într-o râpă de 300 de metri în noaptea de vineri spre sâmbătă în apropierea satului Sayucuyo din zona împădurită a regiunii Cuzco. Printre victimele care venea de la un eveniment festiv sunt şi 13 copii, potrivit Fediei Castro.

Guvernatorul a declarat că o anchetă a fost deschisă pentru a determina dacă şoferul camionului era în stare de ebrietate în momentul accidentului. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite