VIDEO Wuhan, oraşul unde a apărut COVID-19, a lansat un clip de promovare turistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea Sakura din Wuhan FOTO Wikimedia via The Conversation
Universitatea Sakura din Wuhan FOTO Wikimedia via The Conversation

Wuhan, oraşul din China unde s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2, a lansat un clip de promovare pentru atragerea turiştilor.

La un an de la depistarea primului caz de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2, oraşul Wuhan, capitala provinciei chineze Hubei, a lansat un clip de promovare.

„Să ne întâlnim în Wuhan”, aşa se intitulează clipul cu care oficialii chinezi speră să-i convingă pe turişti să viziteze unul dintre cele mai importante oraşe ale ţării.

„Să ne întâlnim în Wuhan” a fost lansat de Biroul de Cultură şi Turism Wuhan.

Filmul prezintă frumuşeţile oraşului şi principalele puncte de atracţie turistică: natura, baruri, muzee, clădiri emblematice, zone de recreere, dar şi aspecte din viaţa cotidiană a locuitorilor.

„Wuhan nu este niciodată zgârcit în prezentarea frumuseţii sale şi noi, care îl iubim, sperăm că mai mulţi oameni pot înţelege", a postat biroul pe site-ul chinez de socializare Weibo, citat de jurnaliştii The Sun.

Sursa video: The Independent

Citeşte şi:

O jurnalistă chineză care a relatat despre epidemia din Wuhan, acuzată de „răspândire de informaţii false”. Câţi ani de închisoare riscă

VIDEO China a infectat planeta, acum calcă în picioare orice normă sanitară: Imaginile spun totul
 

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite