VIDEO Regele a cerut voie publicului să-şi sărute soţia în faţa lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supuşii regelui Jigme Khesar Namgyel Wangchuck al statului Bhutan sunt fericiţi. Suveranul lor, în vârstă de 31 de ani, şi-a găsit în sfârşit aleasa, pe Jetsun Pema, cu zece ani mai tânără. Ceremonia, organizată în străvechiul oraş Punakha, a fost fastuoasă şi ţine de trei zile!

Zeci de mii de bhutanezi s-au adunat pe stadionul centraldin capitală pentru a sărbători nunta regelui Jigme Khesar Namgyel Wangchuck cu mai tânăra Jetsun Pema.

La sfârşitul ceremoniei de încoronare, mirii şi-au dat primul sărut public, nu înainte ca regele să ceară voie celor prezenţi pentru a face gestul. Şi a sărutat-o nu doar o dată, ci de două ori pe noua regină.

Evenimentul a continuat cu dansuri tradiţionale, demonstraţii de taekwondo şi o plimbare printre cei adunaţi. Cei doi au răspuns tuturor întrebărilor, chiar şi jurnaliştilor străini, care voiau să ştie dacă merg în luna de miere.

"Cu siguranţă că vom merge, însă înainte de asta va trebui să călătorim prin ţară şi să stăm de vorbă cu oamenii", a spus Jigme Khesar Namgyel Wangchuck.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite