VIDEO Imagini şocante din Yemen: Soldaţii mănâncă şerpi vii la antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia tensionată din Yemen continuă, la peste şapte luni de când a început. Gărzile Republicane, conduse de fiul preşedintelui, poartă o luptă inegală cu demonstranţii.

O arată şi tehnicile lor de pregătire, bazate pe metode cât se poate de barbare, inclusiv înghiţirea unor şerpi vii.

Ce este însă paradoxal e că liderul lor, fiul preşedintelui din Yemen, n-a participat niciodată la nicio bătălie, dar are pretenţia ca gărzile sale să fie de o brutalitate maximă, scrie CrimeTime.ro.

VIDEO


Imagini SOCANTE din Yemen: soldatii mananca SERPI VII la antrenamente. VIDEO pe www.crimetime.ro

Yemenul se confruntă cu o profundă criză politică de la sfârşitul lunii ianuarie, când au izbucnit protestele împotriva regimului condus de preşedintele Saleh, aflat de 33 de ani la guvernare. Împreună cu alţi 87 de oficiali, acesta se află în prezent în Arabia Saudită, pentru îngrijiri medicale pentru rănile suferite, "arsuri şi zgârieturi la faţă şi la piept", după ce o bombă a lovit, în iunie, palatul prezidenţial din capitala ţării Sanaa.

În prezent se derulează o anchetă cu privire la atentat, iar oficiali ai guvernului spun că Saleh va reveni în ţară imediat după terminarea ei.

Opoziţia, care recent a format un Consiliu Naţional, în încercarea de a împiedica revenirea lui Saleh în ţară, a făcut apel la Arabia Saudită şi alte state din Golf "să ţină cont de aspiraţiile poporului yemenit şi nu să ofere sprijin rămăşiţelor regimului" de la Sanaa.

Conform Constituţiei yemenite, vicepreşedintele Abdel Rabbo Mansour Hadi a preluat atribuţiile de şef al statului în absenţa preşedintelui.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite