VIDEO Gruparea Statul Islamic ameninţă să execute un croat răpit în Egipt. Teroriştii cer eliberarea tuturor femeilor musulmane arestate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Croatul răpit şi jihadistul care ameninţă că prizonierul Statului Islamic mai are de trăit 48 de ore. FOTO Daily Mail
Croatul răpit şi jihadistul care ameninţă că prizonierul Statului Islamic mai are de trăit 48 de ore. FOTO Daily Mail

Gruparea teroristă Statul Islamic ameninţă, într-o înregistrare video difuzată miercuri, că va executa un cetăţean croat răpit luna trecută în Egipt de membrii unei grupări afiliate jihadiştilor, potrivit Agence France Presse (AFP).

În imaginile date publicităţii de terorişti, croatul apare îngenuncheat la picioarele unui bărbat care poartă cagulă şi ţine în mână un cuţit. 

Prizonierul spune că va fi executat dacă, în mai puţin de 48 de ore, guvernul egiptean nu le va elibera pe toate femeile musulmane arestate.

Cetăţeanul croat precizează că are 30 de ani şi lucrează pentru filiala din Cairo a grupului francez de servicii petroliere CGG. În plus, acesta menţionează că a fost răpit în 22 iulie de combatanţi ai ramurii egiptene a grupării teroriste STatul Islamic, „Provincia Sinai”.

   

Anul trecut, gruparea teroristă Statul Islamic, care deţine controlul unei mari parţi din Irak şi Siria, a decapitat cinci cetăţeni occidentali pe care îi ţinea prizonieri, trei americani şi doi britanici.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite