VIDEO Crimă în sala de judecată: un canadian din Filipine i-a împuşcat mortal pe reclamant şi pe avocatul acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul era acuzat în mai multe dosare FOTO Adevărul
Agresorul era acuzat în mai multe dosare FOTO Adevărul

Un canadian, acuzat de posesie ilegală de arme, a deschis focul marţi într-o sală de judecată din Filipine, omorând doi oameni şi rănind un procuror. Atacatorul a fost împuşcat mortal de către unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Agresorul a reuşit să intre în sala de judecată cu o armă pe care a folosit-o ca să-i ucidă pe doctorul care îi intentase procesul şi pe avocatul acestuia. Apoi, el a tras către un procuror pe holul tribunalului, înainte ca echipajul de poliţie sosit la faţa locului să-l împuşte mortal, informează „The Huffington Post” citând agenţia Canadian Press.

Pope, un fost jurnalist în vârstă de 66 de ani, urma să fie judecat pentru un delict minor: îl ameninţase  cu arma pe doctorul care l-a dat în judecată.

Procurorul rănit era însărcinat cu un alt caz în care Pope era acuzat de „ameninţări grave” la adresa unei alte persoane. Bărbatul era urmărit în justiţie în cel puţin opt dosare diferite, toate legate de dispute cu vecinii, a precizat şeful poliţiei din Cebu, potrivit AFP.

Un canadian a deschis focul într-un tribunal din Filipine. Două persoane au fost ucise

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite