Un incendiu masiv afectează depozitele companiei naționale de electricitate din Libia | VIDEO

0
Publicat:

Un incendiu masiv a izbucnit duminică în depozitele companiei naționale de electricitate, situate în suburbiile de sud ale capitalei Libiei, fără să provoace victimize, informează AFP, scrie Agerpres.

 Incendiu a izbucnit în depozitele companiei naționale de electricitate FOTO: Facebook/lyobserver
Incendiu a izbucnit în depozitele companiei naționale de electricitate FOTO: Facebook/lyobserver

Conform informațiilor existente au luat foc depozitele de materiale ale Companiei Generale de Electricitate (GECOL) din zona industrială al-Krimiya, aflată la aproximativ douăzeci de kilometric sud de Tripoli.

Coloane de fum negru au fost vizibile chiar și după căderea nopții din Tripoli, potrivit unui jurnalist al AFP aflat la fața locului.

Filmări de la fața locului transmise de cetățeni și media locală au arătat zeci de pompieri încercând să controleze flăcările înainte ca o explozie puternică să-i împingă înapoi.

Cu toate că nu au fost înregistrate victime, şeful guvernului de uniune naţională, Abdelhamid Dbeibah, a cerut o anchetă pentru a stabili originea incendiului.

Ministrul de interne, Imad Trabelsi, a emis un ordin pentru „evacuarea locuinţelor situate în apropierea depozitelor GECOL din al-Krimiya, pe o rază de un kilometru”, potrivit unui comunicat dat publicităţii pe Facebook.

Cauzele incendiului sunt în momentul de față necunoscute, precum şi amploarea pagubelor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite