SUA: Un pilot a încercat să fure un avion, iar apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pilot american, bănuit că şi-ar fi ucis iubita, a încercat să fure un avion, însă a izbit aeronava de terminalul unui aeroport, aşa că bărbatul a decis să se sinucidă, potrivit presei locale.

Brian Joseph Hedgelin, căutat pentru a fi interogat cu privire la moartea fostei sale iubite săptămâna trecută în Colorado, a reuşit să se urce într-un avion pe aeroportul municipal din St. George, în Utah, scrie AFP.

Pilotul în vârstă de 40 de ani lucra pentru compania aeriană SkyWest. Bărbatul a pilotat o aeronavă goală şi care nu executa la acel moment niciun zbor cu pasageri. În urma impactului, au fost avariate avionul, câteva vehicule de pe pistă şi terminalul, informează postul TV ABC4.

"În timp ce aeroportul era închis noaptea, un avion al SkyWest care nu era în serviciu a fost implicat într-un accident la sol", a declarat un purtător de cuvânt al companiei. Potrivit ABC4, Joseph Hedgelin şi-a pus apoi capăt zilelor.

Poliţia din Colorado Springs a confirmat că a început cercetarea pilotului, după ce sâmbătă a fost descoperit corpul Christinei Cornejo, fostă lui iubită.

Cei doi au avut o relaţie de patru ani, însă nu una lipsită de scandaluri. Bărbatul a fost arestat în luna martie pentru că îşi hărţuise concubina.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite