Sarcasmul este interzis în Coreea de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
telefoane mobile phenian reuters

Coreea de Nord a interzis dreptul propriilor cetăţeni de a face comentarii sarcastice în discuţiile colocviale referitoare la Kim Jong Un sau despre regimul său totalitar.

Chiar şi criticarea indirectă a regimului nord-coreean a fost interzisă. Mai mult, nord-coreeni sunt avertizaţi să nu critice regimul prin intermediul unor informări în masă ţinute de funcţionarii regimului de la Phenian în toată ţara.

”Un oficial de stat a organizat o întâlnire cu cetăţenii din districtul în care locuia pentru a-i atenţiona împotriva posibilelor comentarii şi acţiuni care ar putea fi interpretate ca forme de rebeliune”, a declarat o sursă din provincia Jangang, potrivit Independent.

”Deviza sub care desfăşurat prelegerea acestuia, dar şi a celorlalţi funcţionari care au informat cetăţenii a fost: ţineţi-vă gura!”

Oficialii regimului de la Phenian au atras atenţia asupra faptului că o remarcă sarcastică de tipul ”America este de vină pentru toate problemele noastre”, s-ar constitui într-o formă impardonabilă de manifestare ostilă regimului.
 

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite