Preşedintele turc Erdogan a apărut în public pentru prima dată după boală

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a apărut sâmbătă în public, la peste trei zile de când se anunţase că este bolnav, transmite AFP, preluat de Agerpres.

Erdogan a întrerupt un interviu pentru că s-a simțit rău FOTO EPA-EFE
Erdogan a întrerupt un interviu pentru că s-a simțit rău FOTO EPA-EFE

Preşedintele turc, Recep Tayyp Erdogan, şi-a întrerupt marţi un interviu în direct la televiziune. El a revenit după 15 minute, a prezentat scuze, explicând întreruperea prin faptul că este bolnav. A invocat o gripă intestinală. De atunci, el a mai comunicat doar prin videoconferinţe. 

 Liderul de 69 de ani  a precizat că luni şi marţi "a fost mult de muncă. Din cauza asta am făcut gripă intestinală", a spus el.  

Sâmbătă, Erdogan a vizitat salonul aeronautic Teknofest de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, de unde televiziunile turce au prezentat imagini. Duminică, el urmează să ajungă la Ankara, pentru a-şi relua campania electorală întreruptă de boală.

Cu doar două săptămâni înaintea scrutinului prezidenţial din 14 mai, starea de sănătate a preşedintelui a adus încă un element de incertitudine, pe lângă sondajele care îl creditează cu şanse reale pe contracandidatul Kemal Kilidaroglu.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite