O pisică din SUA a supravieţuit de două ori eutanasierii prin gazare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pisică din West Valley City, în statul american Utah, a supravieţuit de două ori încercărilor de eutanasiere prin gazare la un centru pentru animale fără stăpân, dovedind că proverbul despre vieţile pisicilor nu e departe de realitate. Apoi i-a fost găsită o casă primitoare.

Pisicuţa pe nume Andrea a petrecut 30 de zile la centrul din Utah fără a-i fi găsit un stăpân care să dorească să o adopte, după care în luna octombrie a fost supusă, potrivit legii, eutanasierii prin camera de gazare.

Pur şi simplu a avut viaţă

Pisica a supravieţuit însă, aşa că veterinarii au gazat-o din nou, a relatat miercuri Washington Post. După a doua tentativă nu au mai fost detectate semne de viaţă, aşa că a fost pusă într-o pungă de plastic şi băgată într-un frigider. După câteva ore, când a fost scoasă punga, veterinarii au avut o nouă surpriză: pisicuţa vomase, avea hipotermie, dar era cât se poate de vie.

O nouă casă

Aşa că au decis să o lase în viaţă, deşi s-a declanşat o anchetă oficială pentru a se lămuri de ce tentativele de gazare au eşuat. "Veterinarii au văzut şi au crezut că această pisică chiar vrea mult să trăiască. Aşa că hai să-i găsim o casă", a spus ziarului Salt Lake Tribune, Aaron Crim, purtătorul de cuvânt al primăriei din West Valley City.

După ce povestea pisicuţei Andrea a apărut în ziar, ea a fost adoptată de Janita Coombs, un voluntar la o organizaţie de protecţie a animalelor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite