Liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost surprins cu o ţigară aprinsă în mână, în plină campanie împotriva fumatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a apărut într-o fotografie, publicată săptămâna aceasta de presa de stat din Coreea de Nord, cu o ţigară aprinsă în mână, în plină campanie guvernamentală împotriva fumatului, relatează CNN.

Fotografia a fost făcută în timp ce acesta „dădea îndrumări pe teren în vederea refacerii taberei pentru copii Mangyongdae“, la Phenian, potrivit agenţiei KCNA.

Campania împotriva fumatului a fost anunţată de agenţia coreeană de ştiri în luna mai, agenţia precizând atunci că producătorilor de ţigarete li s-a cerut să afişeze pe pachete mesaje de avertisment cu privire la consecinţele fumatului asupra sănătăţii.

Ulterior, KCNA a anunţat că în capitalele provinciilor au fost deschise centre de cercetare referitoare la efectele pe care le are fumatul asupra sănătăţii.

De asemenea, presa de stat a prezentat poveşti de succes ale unor cetăţeni care au reuşit să se lase de fumat după ce au vizionat mesaje difuzate în cadrul campaniei televizate cu privire la efectele nocive ale fumatului asupra sănătăţii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite