Imagini cu incendiul devastator de la o nuntă din Irak: seamănă cu tragedia de la Colectiv. 100 de persoane au murit și alte 150 au fost rănite

0
Publicat:

Cel puțin o sută de persoane au murit şi alte 150 au fost rănite într-un incendiu nocturn în timpul unei nunți care avea loc într-o sală de festivități din nordul Irakului, potrivit unui bilanț preliminar anunțat miercuri de autoritățile sanitare.

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Potrivit apărării civile, incendiul a fost cauzat probabil de folosirea artificiilor în timpul unei nunți, transmite agenția. De asemenea, se remarcă faptul că în sala în care a avut loc ceremonia nu au fost respectate cerințele de securitate la incendiu.

  Anterior, Al Arabiya, citând surse medicale, a raportat că peste 30 de persoane au fost ucise și alte 80 au fost rănite.   

În mai multe imagini distribuite pe rețelele de socializare, mireasa poate fi văzută îmbrățișându-și soțul, în timp ce bucăți de tavan în flăcări încep să cadă.

Un alt clip pare să arate focuri de artificii care se ridică de pe podeaua sălii și incendiază un candelabru enorm.

Martorii au declarat că întregul local a fost cuprins în totalitate de flăcări „în câteva secunde”, în timp ce invitații panicați încercau să fugă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite