Ilie Năstase și prietena lui, Brigitte Sfăt, pe covorul roșu la nunta anului din Monaco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a fost însoțit de prietena lui, Brigitte Sfăt, pe covorul roșu la nunta anului din Monaco, dintre Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi Charlene Wittstock . Comentatorii care au dat explicații în timpul transmisiei online au caracterizat-o pe prietena lui Năstase ca ”șarmantă”.  Fosta vedetă Playboy a fost îmbrăcată într-o rochie neagră.

image

Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase are adresă clonată pe facebook GALERIE FOTO
Cineva se ţine de glume cu timişoreanca Brigitte Sfăt. Prietena fostului tenismen Ilie Năstase s-a trezit că are un cont nou pe facebook pe numele ei, despre care afirmă că habar nu are cum a apărut.

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop
Fosta puşcăriaşă care a pozat în Playboy, acum femeie de afaceri, nu s-a prezentat la termenul de divorţ pe care îl avea la Judecătoria Timişoara, iar procesul ei a fost suspendat, până când fie ea, fie soţul ei, Ovidiu Torj, vor solicita reluarea divorţului în instanţă. Sfăt este acum prietena lui Ilie Năstase, care spune că este hărţuit de interlopul Torj.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt la plimbare cu masina prin Timişoara. Cei doi iubiţi nu au ezitat să se plimbe prin Timişoara

EXCLUSIV Cum se distrează la Paris Ilie Năstase şi noua lui iubită Brigitte Sfăt
Adevărul de Seară Timişoara a aflat toate detaliile "vacanţei de miere" pe care o petrec în Franţa Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Cei doi au ajuns şi la Paris, unde au făcut mai multe fotografii. Reporterii Adevărul de Seară Timişoara au intrat în posesia fotografiilor cu cei doi îndrăgostiţi. Milionarul Năstase este foarte fericit în compania fostei infractoare Playboy Brigitte Sfăt.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite