FOTO Poliţia din Dubai se antrenează cu motociclete zburătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motociclete zburatoare pentru Politia din Dubai FOTO CNN

În Dubai, o importantă destinaţie turistică şi un mare nod aerian din Golful Persic, poliţiştii vor circula cu motociclete zburătoare.

Oraşul Dubai se pregăteşte de viitor. În câţiva ani, acest oraş de peste 3 milioane de locuitori de pe coasta de sud-est a Golfului Persic va atrage privirile cu taxiuri zburătoare, drone multifuncţionale, polişti-roboţi şi motociclete zburătoare.

Potrivit CNN, Poliţia din Dubai a primit deja un lot de motociclete zburătoare S3 2019 Hoverbike, iar antrenamentele sunt în toi.

Produse de Hoversurf, o companie din California, aceste motociclete pot decola şi ateriza vertical, permiţându-le astfel poliţiştilor să ajungă în locuri greu accesibile. Au o autonomie de zbor de 40 de minute, pot atinge până la 90 de kilometri pe oră în zbor şi până la cinci metri înălţime.

Poliţia din Dubai are deocamdată exclusivitate asupra comenzilor şi intenţionează să le folosească din 2020.

Imagine indisponibilă

FOTO CNN

Şi civilii vor putea comanda o astfel de motocicletă, în schimbul a 150.000 de dolari, conform site-ului Hoversurf. Însă posibilii cumpărători de S3 2019 Hoverbike vor trebui să dea teste pentru a se stabili dacă pot sau nu conduce această motocicletă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite