Doi actori care filmau în Mexic serialul „The Chosen One” produs de Netflix au murit într-un accident

0
0
Actorii serialului Netflix, Raymundo Garduño Cruz şi Juan Francisco González Aguilar / Foto Social Telecast
Actorii serialului Netflix, Raymundo Garduño Cruz şi Juan Francisco González Aguilar / Foto Social Telecast

Doi actori din serialul Netflix „The Chosen One” au murit şi alţi şase membri ai distribuţiei şi echipei au fost răniţi după ce duba în care se aflau s-a prăbuşit lângă Mulege, în peninsula Baja California Sur.

Presa locală a raportat că accidentul a avut loc pe 16 iunie şi a spus că duba s-a răsturnat după ce a ieşit de pe şosea într-o zonă deşertică. Se pare că echipa de filmare se afla în zona Santa Rosalia din apropiere.

Accidentul nu a avut loc pe platoul de filmare, iar duba era în tranzit de la Santa Rosalía la aeroportul local când a avut loc accidentul, a confirmat The Hollywood Reporter.

Netflix şi compania producătoare de film RedRum au oprit producţia pentru serialul TV „The Chosen One” (Cel ales).

Ministerul Culturii din statul Baja California i-a identificat vineri pe decedaţi drept Raymundo Garduño Cruz şi Juan Francisco González Aguilar. Netflix şi RedRum nu au comentat despre accidentul de sâmbătă.

Denumit anterior „American Jesus”, serialul a fost una dintre cele mai recente adaptări ce au urmat achiziţiei Netflix în 2017 a companiei de benzi desenate Millarworld. Intenţia a fost de a adapta personaje din catalogul Millaworld în filme, seriale şi emisiuni pentru copii pentru a apărea pe Netflix. Acordul a fost prima preluare de către Netflix, scrie Los Angeles Times.

Netflix descrie „The Chosen One” ca un serial în spaniolă şi engleză bazat pe povestea unui băiat de 12 ani care descoperă brusc că s-a întors ca Iisus Hristos, menit să salveze omenirea. Serialul e bazat pe seria de benzi desenate a lui Mark Millar şi Peter Gross. Gigantul de streaming l-a numit un spectacol fantasy mexican.

„El poate transforma apa în vin, poate să-l facă pe schilod să meargă şi poate chiar învia morţii! Cum va face faţă destinului de a conduce lumea într-un conflict de mii de ani în devenire?” Netflix a spus într-un comunicat de presă din 2018 despre viitoarea sa lista de adaptări.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite