Cum a popularizat Ivanka Trump o aplicaţie rusească destinată învingerii fricii de zbor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lăudând SkyGuru, o aplicaţie pentru smartphone, Ivanka Trump, fiica cea mare a noului preşedinte american, a dat un adevărat imbold acestui mijloc destinat învingerii fricii de zbor.

Descărcarea aplicaţiei SkyGuru a crescut cu 220%, iar traficul pe site-ul acestei aplicaţii cu 11.000%, potrivit creatorului ei, Aleksei Ghervaş, citat luni de Life.ru.

Această creştere vertiginoasă a apărut după un mesaj adresat pe Twitter de către Ivanka Trump persoanelor care au fobie de avion.

„Învingeţi-vă frica de avion cu o aplicaţie care prezice turbulenţele“, a recomandat ea.

„Nu ştim dacă (Donald, n. red.) Trump are teamă de zbor. Totuşi, nu există niciun dubiu că Ivanka a sugerat că el utilizează SkyGuru la bordul Air Force One“, a comentat pe Facebook Aleksei Ghervaş.

SkyGuru i-a mulţumit Ivankăi Trump pe Twitter cu o parodiere a sloganului de campanie a noului lider de la Casa Albă. „Împreună, vom face America să zboare din nou“, s-a felicitat SkyGuru, reinterpretând sloganul „Să redăm măreţia Americii“.

Aplicaţia SkyGuru explică în timp real etapele zborului, posibilele turbulenţe şi activităţile din cabina piloţilor.

Aleksei Ghervaş este pilot şi psiholog. El conduce centrul „Flying without Fear“ („Zboară fără frică“), cu sediul la Moscova.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite