Atac israelian cu rachete la Damasc, soldat cu cel puţin doi morţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rachete israeliene au vizat miercuri o clădire rezidenţială dintr-un cartier al Damascului, a transmis agenţia siriană oficială SANA, citată de Reuters.

„Cel puţin două persoane au fost ucise miercuri într-un atac aerian israelian împotriva unui apartament în cartierul Kafr Sousa din Damasc”, a indicat Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO, ONG cu sediul la Londra), citat de France Presse.

Aceasta precizează că bilanţul victimelor a fost confirmat mai târziu de televiziunea de stat.

Cartierul Kafr Sousa a mai fost ţinta unui atac israelian în februarie 2023, în care au fost ucişi experţi militari iranieni.

În vecinătate se află imobile rezidenţiale, şcoli şi centre culturale iraniene, precum şi un mare complex, puternic păzit, folosit de agenţii de securitate.

Agenţia SANA a transmis că în urma unui „atac israelian” a fost o clădire rezidenţială, şi a publicat o imagine cu partea carbonizată a unui imobil cu mai multe etaje.

Martori au declarat pentru Reuters că au auzit câteva explozii succesive, care i-au speriat pe copiii aflaţi într-o şcoală din apropiere, iar în zonă a fost trimise ambulanţe.

Armata israeliană nu a emis până acum niciun comunicat.

Iranul a fost un susţinător major al preşedintelui Bashar al-Assad în cei aproape 12 ani de conflict în Siria, scrie Agerpres.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite