Ambasadorul britanic la Kiev a scris un thriller despre Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Marii Britanii în Ucraina, Leigh Turner, a scris o carte despre asasinarea oamenilor de afaceri şi a liderilor politici ucraineni.

"Este un thriller, a cărui acţiune începe simultan în trei oraşe - Moscova, Kiev şi Sevastopol - pe parcursul căruia încercăm să ne dăm seama cine şi ce se află în spatele uciderii oamenilor de afaceri şi a liderilor politici ucraineni", a explicat ambasadorul Leigh Turner.

Cu toate acestea, Turner nu a vrut să divulge nici denumirea cărţii şi nici alte detalii legate de acest subiect. Ideea lansării unei astfel de cărţi a plăcut atât publicului ucrainean, cât şi presei, care a fost invitată, mai în glumă, mai în serios, de diplomatul englez, să colaboreze la scrierea altor cărţi despre Ucraina.

Ambasadorul Marii Britanii în Ucraina, Leigh Turner scrie, în timpul liber, articole, scenarii de film şi cărţi. Diplomatul englez a colaborat de mai multe ori cu diferite publicaţii de prestigiu, printre care se numără "Financial Times" şi "Boston Globe"

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite