Zelenski: Armata ucraineană are situația sub control pe toate fronturile

0
Publicat:

Forţele armate ale Ucrainei au situaţia sub control pe fronturile din ţară, a dat asigurări Volodimir Zelenski într-un mesaj video difuzat miercuri seara.

Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia

„Avem situaţia sub control în fiecare zonă de pe front”, a spus președintele ucrainean, citat de agenția de presă DPA, preluată de Agerpres.

Însă oamenii din spatele frontului continuă să sufere din cauza atacurilor efectuate de ruși, a adăugat Zelenski, denunțând o „teroare deliberată”.

„În cea mai mare parte a ţării noastre, unde noi am reuşit să asigurăm o relativă securitate, ei (locuitorii, n. red.) s-ar putea să nu poată conştientiza cum arată viaţa pentru oamenii care locuiesc în zonele de frontieră cu Rusia şi în sudul ţării noastre”, a subliniat Volodimir Zelenski.

Chiar dacă ar putea să nu fie lângă linia frontului, oamenii de acolo sunt de asemenea în război, a insistat șeful statului ucrainean.

„Rusia încearcă în mod constant să distrugă tot ce au oamenii (de acolo, n. red.), (...) iar aceasta nu este o exagerare”, a precizat el.

Potrivit lui Zelenski, forţele armate ale Ucrainei depun toate eforturile pentru a restaura securitatea pentru oamenii care trebuie să îndure atacurile constante ale rușilor.

„Fiecare avans al drapelului nostru întăreşte securitatea poporului nostru”, a declarat președintele ucrainean.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite