Zelenski a postat o fotografie cu crucişătorul Moskva înainte ca nava să fie distrusă. Ce a scris preşedintele ucrainean în descrierea imaginii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Volodimir Zelenski

Zelenski a postat miercuri, pe contul său de Instagram, o fotografie în care ţine în mână timbre emise de Poşta Ucraineană dedicate celebrului gest de sfidare al soldaţilor ucraineni de pe Insula Şerpilor, în care a fost implicat crucişătorul Moskva grav avariat miercuri noapte, Kievul spunând că a fost lovit cu rachete Neptun.

Acel moment de la începutul războiului a devenit unul de referinţă pentru rezistenţa ucrainenilor, iar în el a fost implicat tocmai crucişătorul Moskva, nava amiral a Rusiei la Marea Neagră, căruia soldaţii de pe Insula Şerbilor i-au spus „navă rusă, du-te dracului” (traducere aproximativă, expresia în limba ucraineană fiind foarte obscenă)

Poşta ucraineană a făcut un concurs de desene pentru a omagia acel moment şi a emis apoi un timbru dedicat momentului, iar Volodimir Zelenski a postat pe Instagram, miercuri, o imagine cu respectivele timbre, înainte ca Moskva să fie grav avariată, potrivit hotnews.ro. 

„Nu uitaţi că nava rusă merge întotdeauna într-o singură direcţie”, a scris preşedintele ucrainean pe reţeaua de socializare. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite