VIDEO Un acrobat austriac a mers pe sfoară între două turnuri ale catedralei Sfântul Ştefan din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, un echilibrist austriac, aflat la 60 de metri de sol, a traversat pe o sfoară de doar 2,5 centrimetri distanţa dintre două turnuri ale catedralei Sfântul Ştefan din Viena, sub privirile uimite a sute de oameni, scrie presa de la Viena.

Sute de curioşi au stat cu sufletul la gură în timp ce Christian Waldner a traversat, în 10 minute, distanţa dintre turnul sudic al catedralei gotice şi un alt turn aflat în partea posterioară a clădirii, notează EFE.

Waldner a folosit o coardă de siguranţă pentru acrobaţie, din evidente motive de precauţie. Tânărul s-a temut că vremea ar putea să-i vină de hac, însă, din fericire, condiţiile meteo au fost optime pentru numărul de echilibristică, organizat în cadrul unei zile a porţilor deschise a Bisericii Catolice din Austria.

„A fost o experienţă foarte frumoasă”, a declarat Waldner pentru radioul public austriac la finalul acrobaţiei. „Pentru o clipă am crezut că zbor”, a mai spus austriacul. Acrobatul a mărturisit că i-a venit ideea în urmă cu patru ani, în timp ce se afla într-un local cu un bun prieten.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite