VIDEO Sute de studenţi din Madrid fumează marijuana, în campus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile spaniole tolerează tacit consumul de marijuana. Astfel s-a ajuns ca studenţii din Madrid să ţină o sărbătoare a consumului de canabis, într-un campus universitar.

Prin fumul ce se radica, miercuri, deasupra campusului Universităţii Autonome din Madrid, într-o atmosferă de sărbătoare, pe un fundal sonor asigurat de ritmuri raggae, mii de studenţi din Madrid l-au sărbătorit pe San Canuto, cel pe care ei îl proclamă protectorul fumătorilor de marijuana.

La petrecerea de San Canuto, desfăşurată miercuri, grupuri organizate de studenţi solicitau eliminarea pedepselor legale pentru consumul de haşiş, marijuana şi alte substanţe halucinogene. La ediţia din acest an a participat un număr record de studenţi, atraşi de vremea bună şi de atmosfera de petrecere din campus.

Consumul de droguri este interzis prin lege în Spania

În ciuda cantităţii mari de marijuana consumată la această petrecere, poliţiştii aflaţi în preajmă au privit indiferenţi petrecerea şi s-au asigurat că un se produce niciun incident. Totul s-a desfăşurat însă fără probleme.

Potrivit art.368 din Codul Penal al Spaniei consumul de droguri, indiferent de felul acestora, nu este permis pe teritoriul acestei ţări, pedepsele fiind cuprinse între 1 şi 9 ani de închisoare.

Vezi aici VIDEO cu petrecerea de la Madrid

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite