VIDEO Haz de necaz în Spania pe vremea coronavirusului: un bărbat s-a costumat în dinozaur şi a ieşit în stradă în pofida stării de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia spaniolă le-a cerut cetăţenilor să rămână în casă după ce un bărbat s-a costumat în dinozaur şi a ieşit pe stradă în ciuda regimului de stare de urgenţă impus din cauza pandemiei COVID-19.

Filmuleţul cu bărbatul costumat în dinozaur a fost postat marţi pe Twitter de către Poliţia din Murcia. Acesta a fost oprit de o patrulă de poliţie însărcinată cu aplicarea măsurii guvernamentale privind limitarea răspândirii noului coronavirus, scrie newsweek.com.

Premierul spaniol Pedro Sanchez a decretat vineri starea de urgenţă pentru 15 zile, restricţionând libera circulaţie, cu excepţia deplasărilor spre muncă sau din motive de sănătate.

O mică excepţie este acceptată de asemenea pentru scoarea din casă pe termen scurt a animalelor de companie, dar „dinozaurii” nu sunt incluşi în această categorie, a comunicat, sub formă de glumă, Poliţia spaniolă.

Spania este a doua cea mai afectată ţară din Europa şi a patra din lume de noul coronavirus, înregistrând până acum 13.910 cazuri de infectare şi 623 de decese.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite