VIDEO Agenţiile de spionaj vor să pună mâna pe dosarul medical al Angelei Merkel după ultimele episoade de tremurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Merkel criza de tremor Captura YouTube

Agenţiile de spionaj global încearcă să pună mâna pe dosarele medicale ale cancelarului german Angela Merkel după ultimele episoadele tremurat necontrolat ale liderului german.

Speculaţiile despre sănătatea Angelei Merkel, provocate de episoadele necontrolate de tremur, s-au intensificat după presa britanică a scris o agenţie de informaţii occidentală crede că liderul german suferă de o "problemă neurologică".

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sâmbătă că se simte bine, la două zile după ce a fost văzută tremurând joi la un eveniment public, pentru a doua oară în luna aceasta, fapt ce a generat îngrijorări cu privire la starea sănătăţii sale, potrivit dpa.

"Sunt sigură că, la fel cum a apărut aceasta reacţie, aşa va şi dispărea", a afirmat Angela Merkel în cadrul unei conferinţe de presă în marja summitului G20 de la Osaka (Japonia).

Merkel, în vârsta de 64 de ani, a fost întrebată de jurnalişti dacă ar putea explica accesele sale de tremurat şi daca a consultat un medic în această problemă.

"Nu am nimic special de declarat.Mă simt bine", a răspuns laconic cancelarul german.

Joi, cu câteva ore înainte de a se îmbarca pentru summitul G20 de la Osaka, Angela Merkel a fost văzută tremurând în timpul unei ceremonii desfăşurate la reşedinţa oficială a preşedintelui Frank-Walter Steinmeier în timpul depunerii jurământului de noul ministru al justiţiei, Christine Lambrecht. Merkel a avut un acces de tremur de circa două minute, timp în care nu înceta să-şi încrucişeze braţele.

Cu o săptămână înainte, Merkel a fost văzută tremurând în timpul ceremoniei de primire a noului preşedinte ucrainean, Volodimir Zelenski, la Berlin. Ea a spus mai târziu că nu se hidratase suficient în condiţii de temperaturi ridicate.

Două ziare germane, Stuttgarter Zeitung şi Stuttgarter Nachrichten, citau vineri surse guvernamentale care descriau starea cancelarului ca fiind de natură "psihologică". 

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite