Vatican. Un bărbat înarmat cu 8 cuţite a fost arestat în timp ce se apropia de intrarea în Bazilica Sfântul Petru, strigând: „Vă omor pe toţi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul se află acum în custodia poliţiei  Foto: Shutterstock
Suspectul se află acum în custodia poliţiei  Foto: Shutterstock

Un bărbat de origine franceză, în vârstă de 46 de ani şi înarmat cu 8 cuţite a stârnit panica vineri seara în Piaţa Sfântul Petru din Vatican, cînd a început să strige la turiştii din Piaţa Sfântul Petru „Vă omor pe toţi”. Bărbatul a îndreptat cuţitul către faţa unei femei ce stătea la terasa unui restaurant.

Conform publicaţiei Roma Republica.it  francezul în vârstă de 46 de ani, avea în mână un cuţit de bucătărie pe care l-a îndreptat către trecători, scuipândui şi repetând: „Vă voi ucide pe toţi”. El a îndreptat cuţitul şi spre faţa unei italience, aşezată la un restaurant local, din fericire fără a o răni. 

Agenţii Grupului I Prati l-au oprit în timp ce se îndrepta spre Bazilica Sf. Petru. Bărbatul purta un rucsac cu 8 cuţite de bucătărie înăuntru. La faţa locului se afla şi o maşină de la secţia de poliţie Borgo. 

Suspectul se află acum în custodia poliţiei şi va fi evaluat de un psihiatru, înainte ca anchetatorii să decidă cum vor conduce mai departe investigaţia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite