Un reporter a găsit un copil dat dispărut în Italia. Bărbatul fusese trimis să relateze de la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Operaţiunea de căutare a fost declanşată după ce familia din Palazzuolo sul Senio,
comună apropiată de Florenţa, a anunţat dispariţia copilului. FOTO: shutterstock
Operaţiunea de căutare a fost declanşată după ce familia din Palazzuolo sul Senio, comună apropiată de Florenţa, a anunţat dispariţia copilului. FOTO: shutterstock

Un copil dat dispărut în Italia a fost găsit de un reporter al televiziunii naţionale Rai trimis să relateze de la faţa locului, informează BBC. Aproximativ 1.000 de persoane au participat la operaţiunea de căutare.

Jurnalistul Giuseppe Di Tommaso a auzit zgomote care veneau dintr-un defileu de la marginea drumului, în timp ce se îndrepta spre casa părinţilor copilului. El a anunţat poliţia, iar comandantul unităţii locale de carabinieri fost coborât 25 de metri până la baza defileului.

„Am auzit zgomote care păreau să fie plânsete şi mă aşteptam să găsesc un animal", a povestit Danilo Ciccarelli într-o conferinţă de presă. În schimb, Ciccarelli a găsit copilul dispărut, care plângea după mama lui.

Copilul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că era în stare bună de sănătate. Se crede că băieţelul, numit Nicola Tanturli, s-a trezit în mijlocul nopţii şi a ieşit din casa părinţilor.

Copilul de aproape doi ani fusese văzut ultima dată în camera sa, luni noapte, iar părinţii au anunţat dispariţia lui a doua zi.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite