Un bărbat a murit după ce a fost aruncat în aer de o mină, pe o plajă din Odesa. Victima venise să se relaxeze împreună cu familia, în ciuda interdicţiilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar cu câteva ore înainte de tragedie, o altă mină a explodat la 20 de metri de Odesa Foto: Twitter
Chiar cu câteva ore înainte de tragedie, o altă mină a explodat la 20 de metri de Odesa Foto: Twitter

Un bărbat a murit pe o plajă din regiunea Odesa după ce a fost aruncat în aer de o mină.  Bărbatul venise să se relaxeze cu soţia şi băiatul său, în ciuda interdicţiilor impuse de autorităţi.

„Acest bărbat, încă o dată, sincere condoleanţe tuturor rudelor şi prietenilor, a murit cu mai puţin de o oră în urmă. Odihnindu-se pe plajă. Pe coasta Mării Negre din regiunea Odesa. Nu a murit din cauza unei insolaţii, a unui atac inamic, - a fost aruncat în aer de o mină”, a declarat Serghei Bratchuk Bratchuk, preşedintele Administraţiei Militare Regionale din Odesa, conform Unian.net.

El a tras un semnal de alarmă persoanelor care vizitează plajele în ciuda interdicţiei, în special cu copiii.

„ Nu ştiu de câte ori trebuie să repet tuturor celor care încearcă să devină principalul candidat la <Premiul Darwin> pentru cei mai proşti şi iresponsabili şi care, împreună cu copiii - mai mici sau mai mari - încearcă să facă selfie-uri cu panourile pe care scrie <Bombardat> sau <Mine>. Cum să vă spun? Pentru ca mâinile, picioarele, capetele să nu vă zboare peste Marea Neagră şi plajele din regiunea Odesa. Acum, când este război si totul este minat. Nu credeţi? Nici acest om, din păcate, nu a crezut. Dar a murit din cauza unei mine", a adăugat el.

Bratchuk a subliniat că, chiar cu câteva ore înainte de tragedie, o altă mină a explodat la 20 de metri de Odesa.

Publicaţia OK „Sud” a dezvăluit detaliile tragediei. Potrivit sursei citate, în ciuda interdicţiei, o familie a decis să vină să se relaxeze pe plajă. În timp ce mama şi fiul îşi despachetau lucrurile, tatăl a decis să vadă cât de adâncimea şi temperatura apei. Câteva minute mai târziu, o explozie s-a auzit în apă, bărbatul a suferit răni incompatibile cu viaţa. La faţa locului a ajuns o echipă care anchetează cazul.

Plajele din Odesa s-au umplut de cetăţeni, în ciuda pericolului minelor din mare şi de pe coastă. Poliţia face eforturi ca să îi determine să plece acasă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite