Tragedie în Slovacia: Un tren cu destinația Budapesta a lovit un autobuz. Cel puțin șase persoane au murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șase persoane și-au pierdut viața, iar alte cinci au fost rănite, după ce un tren și un autobuz s-au ciocnit la o trecere la nivel de cale ferată din sudul Slovaciei, relatează Agerpres. 

Accident fatal între un tren și un autobuz FOTO Robert Novak / Reuters
Accident fatal între un tren și un autobuz FOTO Robert Novak / Reuters

"Şase persoane au decedat din cauza rănilor", a declarat serviciul de salvare slovac, actualizând un bilanţ anterior care raportase cinci morţi.

Trenul Eurocity, implicat în accident, plecase din Praga și urma să ajungă la Budapesta, a informat purtătoarea de cuvânt a companiei de căi ferate, Vladimira Bahylova. 

"Mă tem că numărul persoanelor ucise în acest accident va creşte", a declarat ea.

Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini în care mai multe persoane își cară bagajele pe calea ferată, pe lângă un tren din care iese fum.

"Am putut să ne dăm jos după câteva minute. Am văzut că partea din față a trenului luase foc", a povestit unul dintre pasageri.

Potrivit reprezentanților companiei de căi ferate, accidentul a avut loc la o trecere la nivel,  protejată de bariere și echipată cu semnale luminoase.

În urma accidentului autobuzul a fost grav avariat, în timp ce motorul trenului a luat foc. Zeci de pasageri blocaţi au fost transportaţi cu autobuzul în oraşul Sturovo de la frontiera cu Ungaria.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite