Suedia: Un adolescent ucis şi trei răniţi la Stockholm. Doi bărbați au fost arestați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent de 15 ani a fost ucis şi trei persoane au fost rănite în urma unui incident cu arme de foc în plină zi sâmbătă, la Stockholm, a declarat poliţia, adăugând că circumstanţele urmează să fie clarificate, transmite AFP.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

La o oră după incidente, doi bărbaţi au fost arestaţi în urma unei urmăriri în sudul capitalei Suediei, potrivit poliţiei. Informată despre împuşcături în apropierea unei pieţe din sudul oraşului, la scurt timp după ora 18:00 (16:00 GMT), poliţia a descoperit la faţa locului două persoane cu răni cauzate de arme de foc. Alte două persoane erau în apropiere, dintre care una a cedat din cauza rănilor. Cei trei răniţi au fost transportaţi la spital.

"Persoana care a murit pe loc este un băiat de 15 ani", a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei din Stockholm, Towe Hagg, adăugând că circumstanţele incidentului nu au fost elucidate.

Cele trei persoane rănite sunt un băiat de 15 ani şi un bărbat de 45 şi o femeie de 65 de ani, conform poliţiei.

Vineri, trei persoane au fost împuşcate şi rănite în incidente separate în zona Stockholm.

În ultimii ani, Suedia s-a străduit să stăpânească un val de incidente cu arme de foc şi atentate cu bombă puse pe seama bandelor care îşi reglează conturile din cauza traficului de droguri.

În Suedia s-au înregistrat 391 de incidente cu arme de foc în 2022, dintre care 62  

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite