Soldați ruși care încearcă să prindă un iepure, eliminați de un lunetist ucrainean: „Vânătorii devin vânat” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă operațiune de succes pentru forțele armate ucrainene care au ieșit din nou la „vânătoare” și au eliminat rapid câțiva militari ruși care se chinuiau să prindă un iepure, transmite ministerul Apărării de la Kiev într-un mesaj publicat pe Twitter. Potrivit celor mai recente date, circa 88.000 de soldați ruși au fost uciși în cele peste luni de război.

„Vânătorii devin vânat. Ocupanți ruși care încearcă să vâneze un iepure sunt luați în vizor ... de un lunetist ucrainean”, se arată într-o postare pe Twitter a ministerului ucrainean al Apărării. Instituția a publicat și un videoclip în care a fost surprinsă întreaga scenă.

"Odată cu sosirea amurgului, lunetiştii unităţii de forţe speciale a Gărzii Naţionale pleacă la vânătoare”, explica Garda Naţională a Ucrainei, într-un mesaj transmis în urmă cu circa două săptămâni, când un lunetist din Forțele Armate ale Ucrainei a fost aproape de a doborî recordul mondial de distanță, deținut de un canadian, după ce a eliminat un militar rus de la peste 2,7 km.

Seara, lunetiștii ucraienei pleacă la vânătoare de ocupanți Foto: Captură video
Seara, lunetiștii ucraienei pleacă la vânătoare de ocupanți Foto: Captură video

Pierderile suferite de ruși în nouă luni de război

Ministerul Apărării de la Kiev a anunțat luni, într-o postare pe Facebook, care sunt pierderile provocate agresorului rus în cele peste 9 luni de invazie.

Astfel, potrivit Kievului, circa 87.900 de soldați ruși au fost uciși de la începutul războiului declanșat de Vladimir Putin, dintre care 590 doar în ultimele 24 de ore.

În plus, rușii au mai pierdut până acum 2.908 tancuri, 5.861 de vechicule blindate,1.899 de echipamente de artilerie, 395 de lansatoare de rachete, 209 de sisteme de apărare antiaeriană, 278 de avioane, 261 de elicoptere, 531 de rachete de croazieră, 16 nave de război și ambarcațiuni, 4.416 de unități auto și cisterne, precum și 163 de echipamente speciale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite