Şapte persoane înjunghiate în centrul Belgradului, în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte persoane au fost înjunghiate în centrul Belgradului
Şapte persoane au fost înjunghiate în centrul Belgradului

Şapte persoane au fost rănite după ce au fost înjunghiate, cel mai probabil cu cuţit, de un individ neidentificat în timp ce petreceau Revelionul în centrul Belgradului.

Incidentul a avut loc cu puţin timp înaintea miezului nopţii pe strada Franceză din capitala sârbă, transmite, marţi, postul de radio independent B92, potrivit  Agerpres.

Zlatibor Lončar, directorului centrului de urgenţă, a declarat că trei dintre victime au suferit leziuni mai grave, dar toţi răniţii, care au fost înjunghiaţi în abdomen sau în spate, sunt în afară oricărui pericol. Toate persoanele rănite sunt bărbaţi - cinci sârbi şi doi cetăţeni tunisieni.

Goran Stamenković, de la poliţia belgrădeană, a declarat pentru agenţia de presă Tanjug că cel mai probabil atacatorul este un om cu afecţiuni mintale. El a mai spus că poliţia deţine o descriere a autorului, dar identificarea acestuia este îngreunată pentru că în momentul respectiv în zonă se aflau foarte multe persoane. Stamenković a adăugat că acesta a fost singurul incident violent produs în Belgrad în noaptea de Revelion.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite