13 morţi într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din sud-estul Spaniei - FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puțin 13 persoane au murit duminică dimineaţa într-un incendiu izbucnit la club de noapte din Murcia, în sud-estul Spaniei, iar alte patru persoane au fost rănite, au anunţat serviciile de urgenţă spaniole, relatează AFP şi Reuters.

FOTO 112 REGION DE MURCIA
FOTO 112 REGION DE MURCIA

UPDATE 20.55 Bilanțul oficial rămâne la 13 morți. Un poliţist a declarat că 15 persoane sunt date dispărute, dar printre acestea s-ar putea număra şi persoane deja declarate decedate sau preluate de ambulanţe. Alte patru persoane au suferit intoxicaţii în urma inhalării de fum, scrie Agerpres care citează AFP.

UPDATE 17.14: Crește bilanțul morților în urma incendiului izbucnit duminică, la discoteca „Teatru”, din cartierul Atalayas, relatează BBC. Autoritățile anunță că 15 persoane au murit și avertizează că numărul victimelor poate creşte. 

UPDATE 16.10: Crește bilanțul morților în urma incendiului izbucnit duminică, la discoteca „Teatru”, din cartierul Atalayas, relatează BBC. Autoritățile anunță că 11 persoane au murit și avertizează că numărul victimelor poate creşte. 

Știre inițială

Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineţii în clubul de noapte Teatre din cartierul Atalayas, au anunţat serviciile de urgenţă pe platforma socială X.

„Serviciile de urgenţă confirmă şase decese în interiorul clubului de noapte Teatre”, a scris primarul Jose Ballesta pe X, adăugând că o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauza incendiului.

Patru persoane au fost rănite, două femei de 22 şi, respectiv, 25 de ani, şi doi bărbaţi de 41 şi, respectiv, 45 de ani, care s-au intoxicat cu fum.

Pompierii şi echipele de urgenţă au continuat să caute supravieţuitori duminică dimineaţă şi au avertizat că numărul victimelor ar putea să crească.  

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite