Reacția unor soldați ruși când realizează că drona lor a fost deturnată VIDEO

0
Publicat:

În războiul din Ucraina, dronele sunt sunt un element esențial pe câmpul de luptă. Totuși, acestea nu sunt ferite de atacurile electronice, astfel că mai mulți soldați ruși au văzut cum le-a fost deturnată drona.

Soldat rus care operează o dronă / Foto captură Video
Soldat rus care operează o dronă / Foto captură Video

Un militar a filmat momentul în care mai mulți soldați ruși și-au dat seama că le-a fost distrusă drona. 

„Asa se deturnează un Mavic (n.r. numele dronei este DJI Mavic Mini 2)”, spune militarul care filmează.

„Da, pierde, pierde (semnalul). Mavic are un firmware cu un semnal amplificat, dar înseamnă un ***. Hai să vedem măcar unde aterizează”, spune operatorul dronei, scrie Hotnews.

O voce din fundal spune că soldații mai în vârstă nu sunt ascultați și subliniază că el a spus că nu ar fi trebuit lansată drona.

Un alt militar remarcă că nu este blocat canalul video, iar cel care filmează momentul intervine și spune ironic „Cum să pierzi o dronă”.

„Domnilor, sugerez să dispărem de aici cât mai rapid cu putință. Dacă au furat-o există o șansă să ne localizeze”, spune militarul care pare a fi comandantul echipei.

Din nou, persoana care filmează se aude pe fundal, de data aceasta întrebând unde poate filma. În timp ce soldații pleacă din acel loc, operatorul dronei spune: „Ascultă-mă, nu e un pistol electromagnetic, da? E ceva *** staționar.”

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite