Război între românii care s-au atacat cu bâte şi săbii, pe o stradă din Anglia: „Aşa mă iubeşti tu pe mine?!” - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Imaginile cu mai mulţi români care se răbzoiesc pe o stradă din Luton, Anglia, au devenit virale pe reţele de socializare. Altercaţia care a avut loc luni seară, 28 decembrie 2020, i-a avut în prim plan pe mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu săbii şi bâte, care s-au atacat fără menajamente.

Înainte să ajungă oamenii legii, mai multe femei au încercat să despartă cele două tabere rivale.

Poliţia a ajuns la locul evenimentelor în jurul orei 21.30, după un apel care reclama scandalul de pe Dallow Road. Trei persoane au fost rănite, iar trei bărbaţi au fost arestaţi şi sunt în prezent în custodia poliţiei. „Acest eveniment s-a desfăşurat pe o stradă rezidenţială şi a atras atenţia multor rezidenţi”, a declarat un poliţist. „Urmărim ancheta şi am arestat trei persoane în legătură cu incidentul, dar au fost mai multe persoane implicate şi am dori să le identificăm cât mai repede posibil. Dacă aţi fost în zonă în acel moment şi aţi văzut ceva sau aveţi imagini sau orice informaţii care ar putea ajuta la ancheta noastră, vă rugăm să ne contactaţi”, a mai spus acesta.

În imaginile surprinse de martori, apar aproximativ 12 persoane care se luptă cu săbii şi bâte de baseball.

Mulţi îi condamnă pe cei care au provocat scandalul: „Să vină Brexitul odată, să scăpăm de aceste specimene!”; „Niciunul nu purta mască”; „Sunt zeci de ani de când ne facem de ruşine în Ţările Continentale şi încă tot nu ne conformăm la civilizaţia lor”, notează publicaţia Ziarul Românesc.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite