Putin, ironizat de ziua sa de naștere de ministrul lituanian al Apărării: „A primit o masă nouă“

0
0

Preşedintele Vladimir Putin a fost ironizat de ministrul lituanian al Apărării, Arvydas Anušauskas, cu ocazia zilei de naştere a liderului rus.

Vladimir Putin si Emmanuel Macron intr-un dialog la o masa lunga la Kremlin FOTO EPA-EFE
Vladimir Putin si Emmanuel Macron intr-un dialog la o masa lunga la Kremlin FOTO EPA-EFE

Ministrul lituanian al Apărării a scris, pe contul său de Twitter, că Putin a primit cadou, de ziua sa de naștere, o masă nouă și un binoclu: „Astăzi, Putin, cu ocazia zilei sale de naştere, a primit o masă nouă şi un binoclu pentru comunicarea cu vizitatorii“, a scris Arvydas Anušauskas.

Today Putin on the occasion of his birthday was given a new table and binoculars for communicating with visitors. Lithuanian people are raising money for some “fireworks”.

— Arvydas Anušauskas (@a_anusauskas) October 7, 2022

Acesta a mai transmis, în același stil, că lituanienii strâng bani pentru artificii: „Lituanienii strâng bani pentru nişte «artificii»”, a mai precizat ministrul lituanian al Apărării pe Twitter.

Liderul rus primit pe liderii europeni la o masă de mari dimensiuni

Imaginile de la întâlnirile pe care Putin le-a avut cu liderii mondiali, printre care s-a numărat și Emmanuel Macron, sunt binecunoscute în toată lumea. Liderul de la Kremlin a stat la o masă de mari dimensiuni, la capătul căreia, la mare distanță, se afla celălalt interlocutor, cea mai cunoscută imagine fiind cea cu Emmanuel Macron.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite